Kúpiť zimné korčule – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Zimné korčule  >  Zimné korčule recenzie, recenzie zimných korčúľ na ľad

Zimné korčule - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov zimných korčúľ. Ako sa im páčia a ktoré zimné korčule v recenziach odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Zimné korčule:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Odporúčame nákup na 100%, maximálna spokojnosť a veľmi rýchle dodanie, maximálna spokojnosť s výrobkom, zatiaľ sme neodskúšali ale vyzerajú super :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.11.2014)

neskutočne rýchle dodanie, maximálna spokojnosť s výrobkom



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Odporúčam kúpiť mladým aj ostatným dámam, ktoré sa chcú vrátiť do dievčenských liet..... Korčuľuje sa v nich parááááádne. Osobne som kúpila aj chrániče nožov, aby sa netupili.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2010)

Klasické dámske korčule som planovala kúpiť, a práve boli za výhodnú akciovú cenu, tak som neváhala. Sedia dobre, sú pohodlné aj na širšiu nohu (G).



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Odyssey

Odporúčam všetkým maminkám,ktoré chcú urobiť radosť svojim deťom a hravou formou ich nasmerovať k zdravému životnému štýlu, do ktorého určite patrí pozitívny vzťah k športovaniu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.10.2009)

Produkt, ktorý urobil veľkú radosť mne aj mojej malej dcérke Alicke. - estetický a milý výrobok,ktorý splní mojej dcérke tak túžbu po zdravom pohybe ako aj urobí radosť z krásnej korčuľky -kvalita -cena -seriózne jednanie -pohodlný nákup



Recenzia Krasokorčule WORKER Sibiri

Kúpila som ich kvôli kožušinke zvnútra a na príležitostné korčulovanie. Kedže ich prinesie Ježiško, musím ešte počkať s vyskúšaním :-). Pevne verím, že budem spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.12.2014)

teplučké vznútra

nemá



Recenzia Nastaviteľné korčule 3v1 WORKER Juando

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2018)

Rýchle objednanie z pohodlia domova Doručenie až na adresu Kvalita tovaru Profesionálne vybavenie objednávky Informovanosť o stave objednávky Informovanosť o tom, kedy bude doručený tovar



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Chcela som kúpiť pre syna kolieskové korčule. Vedela som, že korčule Worker budú kvalitné, lebo pre dcéru som tu kupovala nedávno podobné. Myslela som, že tie nože na ľad nevyužijeme a kúpime v zime ďalšie korčule. Cenovo by to bola aj tak výhodná kúpa. Bola som však milo prekvapená kvalitou korčúľ a jednoduchou výmenou nožov za kolieska. Na zimu ďalšie korčule kupovať nebudeme a využijeme tieto. Spodok korčúľ je z veľmi kvalitného a pevného materiálu. Kolieska sú tiež vo výbornej kvalite. Topánka je pevná a bezpečne drží nohu. Je vhodná i na ľad. Nedá sa porovnať s bežne predávanými detskými korčuľami, pri ktorých sa zvyčajne vnútro topánky vyberá von pri vyzúvaní a nie je pevné. Cenovo je to naozaj výhodná kúpa. Mám za jednu cenu korčule, ktoré využijeme celoročne . Tým, že sa dá topánka zväčšiť o niekoľko čísiel, využijeme korčule dokonca niekoľko rokov, čo je obrovská výhoda. Kvalita výrobku prevyšuje cenu. Čo sa týka jazdných vlastností, tie sú porovnateľné s korčuľami pre dospelých. Zatiaľ sme vyskúšali iba kolieska. Korčule sú vhodné aj pre úplných začiatočníkov, aj pre pokročilých.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2014)

- kvalita - cena - jednoduchá výmena koliesok za nože na ľad



Recenzia Detské zimné korčule WORKER Narius

odporucam tito ndstavotelne korcuje vhodne pre chalanov aj baby

Celkové hodnotenie: 7.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

unisex, takze su pre chalanov aj baby vypadaju velmi dobre/ pekne a stabilne / Lepsie ako na obrazku. jedine co som nasiel s cislom 26



Recenzia Kolieskové korčule WORKER York 2v1

dobrý produkt

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.05.2013)

flexibilita

nič



Recenzia Detské korčule "Kačenky"

ešte sme ich nemali možnosť odskúšať, ale vyzerajú byť kvalitné, masívne a nerozbitné,stabilné, dobre vypracované, remienky sú kožené a v prípade , že sa v budúcnosti zoderú, sa budú dať vymeniť za hocijaký iný kožený remienok

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.12.2011)



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Dámske korčule Xara sú pre naše športové využitie-klasické rodinné relax korčulovanie na klzisku veľmi vhodné.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.01.2010)

Dámske korčule Xara sú pre naše športové využitie-klasické rodinné relax korčulovanie na klzisku veľmi vhodné.



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

S korčulami som maximalne spokojna lebo sa da nastavit velkost možem ich využivať vonku na korculovanie ked chcem možem si koloeska vymeniť za nože ked idem na zimny štadion som s nimi uplne spokojna a odporucala by som ich aj ostatnym su naozaj velmi skvele mam ich rada velmi sa mi paci aj farba korčul cena zodpoveda kvalite funguju ako som ocakavala hodia sa na každu priležitosť či už korculovanie v meste, v parku alebo korčulovanie v zimnom štadione su skvele ja som s nimi uplne nadšena a spokojna vrelo ich odporučam aj ostatnym.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.07.2017)



Recenzia Korčule WORKER Reviro 2v1

Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie. ide dobre a páči sa mi ako sa dajú vymieňať kolieska a nože. Odporúčal.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.11.2015)

Vianočný darček pre dcéru. Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie.



Recenzia Dámske zimné korčule WORKER HELENE

Tento obchod odporúčam, pretože kvalitný tovar je tu za dobrú cenu. Dodanie trvalo len 1 deň. Nevýhodu vidím len trafiť tú správnu veľkosť topánky, lebo nie stále zodpovedá tabuľke veľkostí. Ale zase na druhej strane s výmenou veľkostí v e-shope nie je problém.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.10.2015)

výborná cena rýchle dodanie

musím ich vrátiť, pretože sú mi malé a väčšie v ponuke nemáte



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Lebo sa mi pacil a aj cenovo Moja dcera je s nim velmi spokojna Velmi dobre Ano rad Ano lebo ano Na posledneho obchodnika s ktorym budem komunikovat a dostat z neho co najviac informacii o akciach alebo zlavach

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.01.2013)

Velmi pekne

Nemam vyhrady



Recenzia Korčule 2v1 Action Olaff

Výmena nožov bez problémov. Nastavovanie veľkosti funguje. Topánka pevne drží nohu. Odporúčam. Dcéra po 3 krátkych pokusoch korčuluje! Objednával som v piatok, zásielka bola doručená v pondelok krátko po obede v poriadku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2017)



Recenzia Dámske zimné korčule WORKER Windy

Chceli sme plastové korčule, po nepríjemnej skúsenosti s koženými, ktoré omínali. Veľmi dobre vyzerajú, moderný vzhľad, nepôsobia masívne. Odporúčam všetkým dievčatám aj ženám.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2009)

plastová korčula, ktorá nikde neomína, teplúčke vnútro, z estetického hľadiska vyzerá veľmi pekne, klipsy ako na lyžiarke, veľmi dobre to vyzerá.

nemám nič proti



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

velmi dobrá cena využitie počas celého roku velmi dobre áno už odporúčam rýchla dodacia lehota+cena

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2014)

môžem si menit kolieska alebo nože využijem ich celý rok



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

tento produkt som si vybrala preto lebo sa mi pacil. Dcera je velmi spokojna. Rychle dodanie tovaru.Prijatelne ceny su. Tieto korcule odporucam aj ostatnym. Su vyborne v tom,ze sa daju nastavit podla velkosti.takze urcite ich odporucam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.09.2013)

tovar bol velmi rychlo dodany.prijatelne ceny su.



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Po tovare som túžila. Sú perfektné. Potrebujem kúpiť korčule aj pre vnučku, ale ten typ sa mi nepači čo máte počkám na iné. Ona má ešte len veľ. 25.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.02.2014)

Máte širokú škálu tovaru. Budem si ešte objednávať.



Recenzia Detské zimné korčule WORKER Kelly

Korčule sú pre vnučku. Jej sa veľmi páčia a to je hlavné.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.01.2015)

Detské korčule sú vzhľadovo veľmi pekné, len škoda, že sa až príliš oteplilo a klziská nie sú k dispozícii. Tak sme ich nemohli ešte ani vyskúšať. Dúfam, že počasie bude ešte dobre mrznúce a pôjdeme ich vyskúšať.



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marco

O značke WORKER som už počula od známych ktorí hodnotili pozitívne a boli spokojní. Korčuľe som kúpila pre dcéru a tá si ich chváli a často sa v nich korčuľuje. Odporučila som ich aj známym a viem, že už si ich aj objednali a tovar dostali a sú taktiež spokojný. Váš obchod môžem len odporučiť každému. Ja a dcéra sme spokojný. Veľké ďakujeme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2014)



Recenzia Detské zimné korčule WORKER Kelly

nemám žiadne argumenty proti,zatiaľ mám iba dobré skúdenosti a naďalej si budem objednávať u Vás

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.11.2013)

rýchlosť, solídnosť,možnosť reklamácie,možnosť rád a odporúčaní pri výbere produktu



Recenzia Hokejové korčule WORKER HYPOS

vybrala som si ho hlavne koli dobrej cene . aten to vyrobok sa mi velmi dobre pouziva a som snim spokojna as velmi. ten to produkt bi som sa mozrejme odporucala pretoze premna splna všetko čo ma a som sni spokojna ako ja aj moja rodina lebo okrem tochto vyrobku mam od tejto firmi aj ine vyrobki a su svojou kvalitov velmi dobre a hlavne dost dlho vydrzia su velmi kalitne a za velmi dobre ceni co mna zaujalo a vtejto firme budem nakupovat nielen preseba ale pre celu svoju rodinu . Pretoze maju kvalitne veci za velmi dobru cenu co ja ocakavm od takich to obchodov ako je Worker a som rada ze egzistuju a budem ich odporucat svojim znamimm a rodine. Pretoze bola to premna naozaj dobra kupa a splna vsetko to co ma

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2011)

Rozhodla som sa prenho preto lebo bol cenovo dostupni hlavne kvalita a samozrejme aj svojimi prednostami a hlavne ze mozu ich pouzivat aj silnejsi ludia



Recenzia Hokejové korčule WORKER HYPOS

Táto forma nákupu mi mimoriadne vyhovuje. Zo začiatku som mala obavy, ale boli zbytočné. Objednanie, vyrozumenie o spracovaní objednávky a tiež kuriérska služba prebehli pomerne štandardne. Vzniknuté malé nedorozumenie bolo vybavené k mojej úplnej spokojnosti. Výrobok je vysoko kvalitný, estetický a za veľmi dobrú cenu. Podobný názor majú aj moji priatelia, ktorých som presvedčila, že Vaše výrobky ako aj Vaše služby sú na výbornej úrovni. Je isté, že v prípade potreby kúpy výrobkov, ktoré ponúkate, sa určite ja a moji známi obrátime na Vás.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.10.2009)

-kvalita -cena -seriózne jednanie -pohodlný nákup



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Je to darček na Vianoce pre vnučku, nakoľko túto veľkosť som nikde v obchode nezohnala,tak som skúsila takto. Som veľmi spokojná s rýchlosťou dodávky objednaného tovaru. Ponuka je veľmi dobre nastavená, prehľadná, rada doporučím aj priateľom. Takto som si objednala nedávno korčule pre vnuka a sme s nimi maximálne spokojní.Dúfam, že aj tento tovar nám urobí radosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.11.2014)



Recenzia Detské zimné krasokorčule WORKER Pury

Dcére sa tieto korčule veľmi páčia a to čo sa týka dizajnu, ale aj pohodlia topánky. Chrániče na nože netreba kupovať, sú priložené.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.10.2015)

kvalitné korčule výborná cena dlhšia doba používania, vďaka nastaveniu viacerých veľkostí



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Výborný nápad, že netreba dvoje korčúl. Jednoduchá výmena z letných na zimné. Dá sa zväčšiť veľkosť korčúl takže využitie aj 2 - 3 sezón.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.09.2016)

korčule sa dajú zväčšovať čo je veľká výhoda pri deťoch. za jednu cenu sa dajú použiť aj v lete aj v zime.



Recenzia Detské zimné krasokorčule WORKER Pury

odporúčam. Sú super.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2015)

Super korčule, naša troj-ročná dcérka sa im veľmi teší. Vyzerajú krásne, ľahko sa obúvajú... vyzerajú pohodlne a určite ich bude môcť využiť aj budúci rok, keďže sú to 4 veľkosti.

zatiaľ nič.



Recenzia Zimné korčule WORKER Rocky

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.02.2010)

korčule som kupila pre mojho maleho brata ktory si ich nevie vynachvalit velmi sa mu pacia aj vzhladovo ale aj po funkcnej stranke kedze sa este len uci velmi mu pomohli pretoze sa to naucil ovela skor su velmi pevne kvalitne a dizajnovo nemaju chybu odporucam nielen malym neskusenym korculiarom ale aj skusenym dakujem



Recenzia Krasokorčule WORKER Sibiri

ste perfektní

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.03.2010)

super cena rýchle dodanie tovaru tovar prišiel v 100 percentom stave

pri objednávaní som mala dilemu s veľkosťou,lebo nie vždy všetka obuv je rovnakej veľkosti. ale celkom to ušlo a veľkosť mi vyhovuje,ked si dám hrubšie ponožky



Zdieľajte článok


Odporúčame zimné korčule






Novinky

Ako uskladniť zimné korčule po sezóne?

Zimné korčule, rovnako ako ostatné športové potreby, potrebujú pravidelnú údržbu a vhodné uskladnenie. Len tak môžu dobre plniť svoju funkciu zase budúcu sezónu.

všetky novinky